• Timp : Luni-Duminica : 0:00-24:00
  • Telefon : 0727 260 414 / 0740 817 145
  • Adresa: Sos. Bucuresti-Buzau, DN2 (E85), Km 66. Urziceni

REGULAMENT

1.La fiecare stand, pescuieste un singur pescar cu maxim 5-6 scule de pescuit.

2. Partida de pescuit de 12 de ore ore dureaza 12 de ore de la ora venirii pescarului pe balta. Partida de pescuit de 24 de ore dureaza 24 de ore de la ora venirii pescarului pe balta.

3. Pretul partidei de pescuit este de 60 lei/12 ore sau 100 lei/24 ore

4. Plantatul se face cu navomodele si este GRATUIT.

5. Nu se pescuiteste pe nici un dig aferent baltii respective.

6. Exemplarele de crap si cten mai mari de 5 kg vor fi eliberate si recompensate cu un bon GRATUIT pentru o alta partida de pescuit de 12 ore.

7. Crapul si ctenul sub 0,7 kg vor fi eliberate neconditionat

8. Cantitatea de peste retinuta inclusa in contravaloarea bonului este de de 5 kg peste / 12 ore sau 8 kg peste / 24 ore.

9. Se poate retine orice cantiate de peste peste cea inclusa in contravaloarea bonului contra sumei de 15 lei / kg crap, cten.

10. Poluarea fonica ce poate deranja alti pescari este INTERSIZA !

11. Sotiile si copii ce insotesc pescarul nu platessc taxa.

12. Pescarii vor folosii numai locurile special destinate sau marcate pentru gratar.

13. Se vor patra linistea si curatenia baltii in zonele de agrement.

14. Pescarii au obligatia de a se supune controlului efectuat de personalul autorizat al baltii, privind cantitatea de peste prins si a respectarii REGULAMENTULUI .

15. Pescarii care nu se vor conforma regulamentului, vor fi rugati sa paraseasca neconditionat locul de pescuit ,si pe viitor nu li se va permite accesul pe balta, si li se vor retine cantitatea de peste prins .

16. Persoana surprinsa ca sustrage, ascunde peste,altul decat cel care poate fi retinut conform regulamentului,sau orice alte bunuri din dotarea fermei, se face vinovat de furt, fapta penala pedepsita de art 208 Cod Penal, si va fi reclamata organelor de politie, in vederea intocmirii dosarului penal.

17. Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului sau a insotitorului acestora .

18. Pentru distrugerea dotarilor fermei,vinovatii vor platii daune materiale.

19. O data ce au primit bonul, si achita taxa de pescuit, se considera ca pescarii si-au dat acceptul prezentului REGULAMENT.

20.Se pot face rezervari din timp a unor standuri de pescuit.

21. Rugam sesizarea oricaror abateri, de la prezentul REGULAMENT, catre echipele de paza.

VA MULTUMIM. "FIR INTINS!"